News Flash:

Ardei umpluti ca in Maroc

22 Iulie 2013
1504 Vizualizari | 0 Comentarii
Ingrediente:

2 ardei grasi
250 g carne tocata de vita
3 linguri de stafide
1/2 lingurita chimen
1/2 lingurita scortisoara
2 catei de usturoi
1 ceasca de orez brun
1 ceasca de suc de legume
2 linguri de menta tocata
1/2 lingurita coaja de portocala
sare
piper

Mod de preparare:

Taie cotoarele ardeilor si asaza-i cu gura in jos intr-un vas yena inalt. Adauga jumatate de cana de apa in vas si acopera-l cu un capac. Introdu vasul in cuptorul incins pentru 3-6 minute, pana cand ardeii devin mai moi, insa fara a-si pierde forma.
Scoate ardeii si lasa-i la racit. Fierbe orezul brun cu putina sare. Separat, intr-o tigaie, coace carnea de vita, impreuna cu stafidele, chimenul, scortisoara, usturoiul, coaja de portocale si orezul brun, apoi adauga sucul de legume si mai lasa pe foc 2-3 minute. Umple ardeii cu carnea de vita.
Ardeii umpluti in stil marocan se servesc fierbinti, cu menta si cateva bucatele de ardei iute deasupra.

sursa: acasa
Daca ti-a placut articolul, te asteptam si pe pagina de Facebook. Avem si Instagram.

chimen usturoi orez brun menta tocata vas yena tigaie ardei iute
Distribuie:  

Realitatea.net

Din aceeasi categorie

1178 viz    0 com
2844 viz    0 com
1496 viz    0 com
2367 viz    0 com
2521 viz    0 com
1409 viz    0 com

Mica publicitate

© 2018 - Culinar.BZI - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1614 (s) | 23 queries | Mysql time :0.013776 (s)