News Flash:

Ardei la cuptor - FOTO

19 Ianuarie 2012
1627 Vizualizari | 0 Comentarii
Ardei la cuptor
Ingrediente:

6 ardei grasi si carnosi
100 g masline fara samburi
cca 75 g caperi
4 catei usturoi
patrunjel
ulei de masline
pesmet
piper
sare
 
Mod de preparare:

Intii coacem ardeii, cind este cite unul gata, il punem intr-o oala si acoperim cu un capac, asa ii vom putea curata mult mai usor.
Cind s-au racit ii curatim frumos de coaja, eliminam codita si-i curatim de simburi.
Intr-o tava unsa cu ulei, punem un strat de ardei, masline taiate, caperi, feliute de usturoi, patrunjel taiat marunt, saram si piperam, punem deasupra un pic de pesmet si un firicel de ulei. Continuam asa cu urmatorul strat, iar la sfirsit adaugam pesmet, de aceasta data mai multisor. Bagam in cuptorul preincalzit la 225 de grade si lasam circa 20 de minute, cit sa se coloreze pesmetul de deasupra. Servim caldut sau chiar rece.
Ardei la cuptor recomandati de Daniela.
Daca ti-a placut articolul, te asteptam si pe pagina de Facebook. Avem si Instagram.

Galerie Foto

Ardei_la_cuptor2.JPG
ardei grasi caperi usturoi patrunjel pesmet piper sare
Distribuie:  

Realitatea.net

Din aceeasi categorie

2814 viz    0 com
1460 viz    0 com
2087 viz    0 com
1569 viz    0 com
2390 viz    0 com
3949 viz    0 com

Mica publicitate

© 2018 - Culinar.BZI - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1829 (s) | 34 queries | Mysql time :0.021122 (s)