News Flash:

Ardei grasi in sos de rosii

29 Septembrie 2011
944 Vizualizari | 0 Comentarii
ardei grasi in sos de rosii
Ingrediente: 0,5 kg ardei, 1 kg rosii 2 - 3 cepe, ulei, faina, sare Preparare: Ardeii se coc, sau se prajesc un ulei. Se sareaza si se lasa la racit apoi se curata de pielita . Rosiile se dau prin razatoare sau se taie cubulete dupa care se pun la fiert pana scad. Cat timp fierb rosiile se taie ceapa marunt si se prajeste in ulei, cand sunt putin rumene se adauga o lingura de faina. Se mai lasa putin si se toarna sosul de rosii si ardeii. Se mai tine pe foc in jur de 15 min.
Daca ti-a placut articolul, te asteptam si pe pagina de Facebook. Avem si Instagram.

ardei ardei gras cartofi taranesti rosii ulei faina sare
Distribuie:  

Realitatea.net

Din aceeasi categorie

1508 viz    0 com
3118 viz    0 com
1289 viz    0 com

Mica publicitate

© 2018 - Culinar.BZI - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1374 (s) | 23 queries | Mysql time :0.013359 (s)