News Flash:

Ardei gras umplut cu ciuperci marinate

26 Aprilie 2011
1836 Vizualizari | 0 Comentarii
Ardei gras umplut cu ciuperci marinate
Ingrediente: - 500 gr ciuperci - 4 ardei grasi rosii, galbeni - un pahar cu otet - 2 pahare cu apa - o ceapa - un catel de usturoi - o crenguta de cimbru - sare - piper boabe - foi de dafin - enibahar - boabe de mustar - o ligura cu zahar - 2 linguri ulei Mod de preparare: Facem o marinata din otet apa si condimentele de mai sus si o punem la fiert pe aragaz. Cind incepe sa clocoteasca punem ardeii carora le-am taiat un capac (ca pt ardei umpluti) si i-am curatat de cotor si seminte. Le dam un clocot sau doua ii scurgem si-i lasam la racorit. Cand teminam cu ardeii punem ceapa taiata pestisori si o lasam un minut sa clocoteasca dupa care adaugam ciupercile alte 2 minute si scoatem cu o paleta pe o farfurie. Umplem ardeii ii punem intr-un borcan, caserola, ce aveti. Punem marinata peste ei calda si lasam citeva zile. Este o garnitura perfecta pt friptura.
Daca ti-a placut articolul, te asteptam si pe pagina de Facebook. Avem si Instagram.

ardei gras chips
Distribuie:  

Realitatea.net

Din aceeasi categorie

2154 viz    0 com
3146 viz    0 com
1330 viz    0 com
3448 viz    0 com
1750 viz    0 com
2402 viz    0 com
1629 viz    0 com
1330 viz    0 com
6510 viz    0 com

Mica publicitate

© 2018 - Culinar.BZI - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1506 (s) | 34 queries | Mysql time :0.019152 (s)