News Flash:

Ardei gras umplut

31 Martie 2011
1323 Vizualizari | 0 Comentarii
Ardei gras umplut1
Mod de preparare:

Se spala ardeiul si se curata, se toaca ceapa marunt si se caleste apoi se adauga orezul spalat si scurs, se adauga soia fiarta 30 min. in apa cu delicat si alte condimente depinde de preferinte, se scurge bine si se baga la calit peste ceapa si orez; dupa 2-3 min. de calire se adauga si rosiile se mai lasa cateva minute si se scoate la racit si se condimenteaza dupa gust. Cu acest amestec se umple ardeiul se aseaza in cratita, se adauga apa cat sa acopere ardeiul se acopera cu un capac si se da foc mic.

Ingrediente:

12 ardei grasi,
1 punga soia granule,
1 pahar orez,
1 ceapa,
1 cutie rosii decojite,
verdeata,
ulei,
piper,
sare.

alimentatie sanatoasa ardei gras ridichi mar delikat
Distribuie:  

Realitatea.net

Din aceeasi categorie

Mica publicitate

© 2017 - Culinar.BZI - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1643 (s) | 36 queries | Mysql time :0.019939 (s)