News Flash:

Ardei gras la gratar cu branza si ardei iute

15 Mai 2013
3568 Vizualizari | 0 Comentarii
Ingrediente:

4 ardei grasi mari
4 felii groase de branza provolone
1 lingurita de fulgi de ardei iute, pisati
1 pumn de patrunjel bine maruntit
1 lamaie stoarsa (zeama si pulpa)
ulei de masline
oregano
4 bucati de sfoara alimentara, de 20 cm

Mod de preparare:

Asaza intr-o farfurie adanca bucatile de branza peste care presari fulgi de ardei iute, patrunjel, oregano, pulpa de lamaie, plus cativa stropi de zeama de lamaie si ulei de masline. Intoarce bucatile de branza pe ambele parti in marinata obtinuta.
Taie apoi ardeii grasi in doua bucati, adauga intre ele o felie de branza marinata si condimentata, dupa care fixeaza-le cu sfoara alimentara. Incinge gratarul, pune ardeii si lasa-i sa se rumeneasca bine.
Ardeii grasi la gratar umpluti cu branza se servesc calzi, imediat ce au fost luati de pe gratar.

sursa: acasa
Daca ti-a placut articolul, te asteptam si pe pagina de Facebook. Avem si Instagram.

branza provolone oregano sfoara alimentara gratar
Distribuie:  

Realitatea.net

Din aceeasi categorie

Mica publicitate

© 2018 - Culinar.BZI - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1695 (s) | 34 queries | Mysql time :0.022418 (s)