News Flash:

Ardei cu sunca presata si brandy

6 Martie 2012
1961 Vizualizari | 0 Comentarii
Ardei cu sunca presata
Ingrediente:

100 g sunca presata/prosciutto
un ardei verde
un ardei rosu
o lingurita ketchup
o lingurita mustar dulce
o lingurita brandy
100 g unt la temperatura camerei
piper
sare

     
Mod de preparare:

Taiem marunt sunca si o rasturnam intr-un castron, adaugam untul la temperatura camerei taiat bucatelesi amestecam ingredientele cu o lingura de lemn, pana obtinem o compozitie moale.
Amestecam in continuare, adaugind ketchup-ul, lichiorul, mustarul, un pic de sare si piper. Spalam si stergem de apa ardeii, ii taiem in jumatate pe lungime, eliminam semintele si bucatelele albe. Punem crema de sunca in siringa pentru dulciuri si umplem ardeii. Asezam ardeii pe o farfurie, decoram cu ineluse de ardei si servim imediat. Din cantitatile de mai sus rezulta sase portii.
Ardei cu sunca presata pregatiti de Daniela.
Daca ti-a placut articolul, te asteptam si pe pagina de Facebook. Avem si Instagram.

ardei verde ardei rosu ketchup mustar dulce brandy unt pipersare portii
Distribuie:  

Realitatea.net

Din aceeasi categorie

Mica publicitate

© 2018 - Culinar.BZI - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1626 (s) | 34 queries | Mysql time :0.024410 (s)