News Flash:

Ardei copti in otet

21 Aprilie 2011
1215 Vizualizari | 0 Comentarii
Ardei copti in otet
Ingrediente: ardei grasi 2-3 linguri de ulei 1 lingura de otet de struguri sare Mod de preparare: Se aleg ardei grasi mari, copti, cu carnea groasa, fara adancituri, ca sa se poata coace si curata bine. Se coc ardeii pe o tabla pusa pe foc. Pe masura ce se coc, se pun ardeii intr-o oala acoperita, unde se lasa pana se curata, sa stea inabusiti. Se scot ardeii unul cate unul si se curata, tinandu-l de codita. Nu se spala ardeii copti, ne vom spala doar mana cu care il curatam de coaja si de samburi. Se asaza ardeii copti pe o farfurie, se rup sau se taie in fasii, se sareaza si se toarna peste ei otet si ulei, care se amesteca in sosul lasat de ardei.
Daca ti-a placut articolul, te asteptam si pe pagina de Facebook. Avem si Instagram.

vinete ardei gras otet
Distribuie:  

Realitatea.net

Din aceeasi categorie

982 viz    0 com
1214 viz    0 com
1055 viz    0 com
1447 viz    0 com
3659 viz    0 com

Mica publicitate

© 2018 - Culinar.BZI - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1279 (s) | 23 queries | Mysql time :0.013169 (s)