News Flash:

Ardei copti, cu smantana

28 Ianuarie 2012
1486 Vizualizari | 0 Comentarii
Ardei copti cu smantana
Ingrediente:

10-15 ardei grasi
30 gr unt
1 lingura rasa de faina
1/4 smantana
un praf de sare

Mod de preparare:

Se coc ardeii pe intr-o tava pe aragaz sau pe gratar, ii presaram cu sare si ii lasam acoperiti. Intre timp pregatim sosul. Topim untul, adaugam faina si smantana, potrivim de sare.
Cureti ardeii de pielita si ii desfaci de pe cotoare si rupi fasii, ii pui peste sosul de smantana. Lasi sa dea un clocot impreuna. Preparatul este traditional moldovenesc si se consuma cu mamaliga.
Ardei copti, cu smantana, pregatiti de Craita.

Citeste si Cum sa faci mamaliga
Daca ti-a placut articolul, te asteptam si pe pagina de Facebook. Avem si Instagram.

ardei grasi unt faina smantana sare aragaz gratar sosul
Distribuie:  

Realitatea.net

Din aceeasi categorie

2415 viz    0 com
1919 viz    0 com
1939 viz    0 com
1193 viz    0 com
1767 viz    0 com
2605 viz    0 com

Mica publicitate

© 2018 - Culinar.BZI - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1438 (s) | 23 queries | Mysql time :0.014129 (s)