News Flash:

Ardei capia in otet - Cum se pun in borcane pe iarna

25 August 2017
15103 Vizualizari | 0 Comentarii
Newsletter
BZI Live Video Divertisment
Video Monden
Muzica Populara Curs valutar
EUR: 4.7601 RON (-0.0024)
USD: 4.2755 RON (+0.0117)
Horoscop
berbec
taur
gemeni
rac
leu
fecioara
balanta
scorpion
sagetator
capricorn
varsator
pesti
Indiferent cum alegi sa ii gatesti, ardeii sunt gustosi in orice combinatie.

Indiferente:

7 kg ardei capia
5 l apa
1 l otet
1/2 l ulei
6 linguri sare
1 capatana usturoi
1 borcan de 10 l

Mod de preparare:


Speli ardeii, ii pui sa fiarba pe rand cate 5 minute, in apa clocotita.
Amesteci apa cu otetul si cu sare, iar cand da in clocot apa, pui uleiul. Dai focul la flacara mica, iei cate 10 ardei si ii lasi in lichid sa fiarba 5 minute, apoi ii scoti si ii pui in borcan.
Lasi lichidul sa se raceasca si il adaugi peste ardei. Incorporezi cateii de usturoi printre ardei si inchizi bine capacul borcanului.
Il pastrezi in camara, la rece.

preluat de pe clickpoftabuna
Daca ti-a placut articolul, te asteptam si pe pagina de Facebook. Avem si Instagram.

ardei capia ulei usturoi
Distribuie:  

Realitatea.net

Din aceeasi categorie

Mica publicitate

© 2019 - Culinar.BZI - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1496 (s) | 34 queries | Mysql time :0.021239 (s)