News Flash:

Ardei capia cu branza si chives

3 August 2012
2451 Vizualizari | 0 Comentarii
Ingrediente:

4 ardei capia
200 gr branza de capra
coaja de lamaie
zeama de la o lamaie

1 lingura chives tocata marunt
1 lingura ulei de masline
piper
sare


Metoda de preparare:


Preincalzim cuptorul la 220 de grade si punem intr-o tava ardeii, unsi cu putin ulei de masline, pe o foaie de copt. Dam la cuptor pentru 20 de minute, avand grija sa ii intoracem din cand in cand, pentru a nu se arde. Apoi se amesteca bine coaja de lamaie cu branza, piper si sare. Separat amestecam zeama de lamaie cu piper, sare si ulei de masline.
Ardeii se curata de coaja si seminte, li se indeparteaza partea cu codita si se umplu cu compozitia de branza. Se pun intr-o farfurie, deasupra se toarna vinegreta din ulei de masline si lamaie si se presara chivos tocat marunt.
Daca ti-a placut articolul, te asteptam si pe pagina de Facebook. Avem si Instagram.

ardei capia chives pipersare cuptorul tava farfurie vinegreta
Distribuie:  

Realitatea.net

Din aceeasi categorie

2624 viz    0 com
1397 viz    0 com
2305 viz    0 com
1493 viz    0 com
1611 viz    0 com

Mica publicitate

© 2019 - Culinar.BZI - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1438 (s) | 23 queries | Mysql time :0.014114 (s)