News Flash:

Aperitive

Smoara - omleta banateana
4 Aprilie 2011

Ingrediente: 100 gr. sunca presata ,100 gr. salam uscat , 50 grame branza telemea , gogosari murati , 2 oua , 50 ml. lapte , 5 linguri faina si condimente : sare...

2813 vizite0 comentarii
Frittata cu legume
4 Aprilie 2011

Pentru 2 - 3 portii avem nevoie de: - 4 oua - 100 g telemea (putin sarata) - cateva buchetele broccoli - 1 lingura smantana slaba (optional) - 1 ardei rosu -...

2300 vizite0 comentarii
Ciuperci pane
4 Aprilie 2011

Mod de preparare al acestei retete culinare: Ciupercile se curata si se fierb 5 minute in apa cu otet fierbinte. Se scurg bine, apoi se inmoaie in faina, oua si pesmet....

2485 vizite0 comentarii
Salata de vinete cu ceapa
1 Aprilie 2011

Pentru 10-15 felii de paine unse: - 200-250 gr vinete coapte - 2 galbenusuri - o ceapa mica - 50 ml ulei - sare si piper Preparare: 1. vinetele...

1268 vizite0 comentarii
Pasta de somon
31 Martie 2011

Ingrediente: Ingrediente pentru aprox. 12 sandwich-uri: 160 gr de somon roz din conserva 3 linguri de cas putin sarat 1-2 lingurite de pasta de hrean (fara...

16090 vizite0 comentarii
Ciuperci cu paine si cascaval
31 Martie 2011

Mod de preparare al acestei retete vegetariene: Se incalzeste. Se unge o tava de cozonac cu unt . Painea se taie felii insa nu pana jos, apoi se aseaza pe tava....

5099 vizite0 comentarii
Aperitiv cu Oua Pane
25 Martie 2011

Ingrediente: pentru 2 persoane : -4 oua fierte tari -1-2 linguri faina -1 ou crud -3 linguri pesmet -1 lingura cascaval ras - ulei pentru prajit...

1192 vizite0 comentarii
Masline umplute
25 Martie 2011

Ingrediente : Masline 600 g, telemea de oaie 100 g, unt 100 g, boia de ardei dulce 2 g Preparare : Maslinele se tin mai multe ore in apa calda pentru a se...

2290 vizite0 comentarii
Terine de pui cu cascaval, dovlecel si mar
25 Martie 2011

Timp de preparare: 40 minute (complexitate redusa) Ingrediente: 400 g carne tocata de pui 1 dovlecel mic 1 mar 30 g cascaval 1...

1098 vizite0 comentarii
Cornulete cu sunca, branza si carnati
25 Martie 2011

Timp de preparare: 1 ora (complexitate redusa) Ingrediente: Un pachet aluat foitaj , 8 felii de sunca afumata , 2 carnati afumati taiati...

4991 vizite1 comentarii

© 2019 - Culinar.BZI - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1686 (s) | 16 queries | Mysql time :0.047037 (s)