News Flash:

Aperitive cu peste. Cum sa faci gustari cu ton din conserva

15 August 2016
6571 Vizualizari | 0 Comentarii
Aperitivile sunt prima impresie pe care o faci in fata celor pe care i-ai reunit la masa pentru o seara relaxanta. Ele vin si cu avantajul de a nu fi nevoie sa petreci toata ziua in bucatarie pentru a pregati gustari cu care sa fii la inaltime. Pestele poate fi intotdeauna vedeta in astfel de ocazii deoarece este pe placul majoritatii, usor de digerat si preferat inclusiv de doamnele care tin la silueta.

Bruschetele cu ton sunt usor de pregatit, ai nevoie doar de cateva ingrediente. Pentru a sparge putin simplitatea, combina bucatile de ton cu rosii cherry taiate bucati, sos de usturoi si ierburi Provence.

Merita sa incerci si variantele de bruschete cu rosii si busuioc, cu prosciutto si parmezan, cu somon afumat, cu pastrama si crema de avocado, cu legume, ciuperci si branza sau orice alta combinatie care iti trece prin minte. Poti "asorta" la ele un vin alb sec, un rosé bine racit sau un vin rosu tanar, in timp ce copiii vor putea bea o limonada racoritoare.


Pestele se potriveste la fel de bine si in rulouri de salata, ca umplutura pentru rosii sau pentru choux-uri, in rulade, creme tartinabile, chiftelute, clatite si cate si mai cate. Pentru copii, poti crea animalute din legume, figurine si fete zambitoare.

sursa: acasa
Daca ti-a placut articolul, te asteptam si pe pagina de Facebook. Avem si Instagram.

aperitive peste retete peste bruschete ton
Distribuie:  

Realitatea.net

Din aceeasi categorie

Mica publicitate

© 2018 - Culinar.BZI - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1826 (s) | 34 queries | Mysql time :0.019500 (s)