News Flash:

Aperitiv vesel

29 Aprilie 2012
3786 Vizualizari | 0 Comentarii
Aperitiv vesel
Ingrediente:

1 cutie cascaval pane
cateva rosioare cherry
2 oua fierte tari
2 ridichii rosii
1 morcov
8 boabe de piper negru
cateva feliute de branza topita
salata verde pentru ornat
patrunjel verde

Mod de preparare:

Cascavalul se poate praji in ulei, sau se poate pune in tava de la cuptor. Punem in tava de la aragaz hartie de copt. Punem cascavalul si il dam la cuptor la foc mic, pana se rumeneste usor deasupra. Fierbem ouale tari, apoi le lasam la racit. Le curatam si le taiem pe jumatate. Taiem ridichea in feliute subtiri. Punem cate o feliuta in loc de urechi. Morcovul se taie cubulete mici si se pune in loc de nasuc, iar piperul il punem in locul ochisorilor. In loc de codita pune cateva tulpini de patrunjel. Taiem restul de morcov in fasiute subtiri. Punem in mijlocul fiecarei felii de branza topita cate o fasiuta de morcov si rulam, sa capete aspectul unei cale. Punem salata verde pe o farfurie, cascavalul, ouale si branza topita. Atentie cand dam la copii soricei, scoatem boabele de piper.

sursa: sfatulparintilor.ro
Daca ti-a placut articolul, te asteptam si pe pagina de Facebook. Avem si Instagram.

cascaval pane rosioare cherry oua ridichii rosii morcov branza topita
Distribuie:  

Realitatea.net

Din aceeasi categorie

3777 viz    0 com
12482 viz    1 com
3620 viz    0 com
9512 viz    0 com
7861 viz    0 com
4407 viz    0 com

Mica publicitate

© 2019 - Culinar.BZI - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1827 (s) | 34 queries | Mysql time :0.024251 (s)