News Flash:

Aperitiv stelute cu somon si ridichi

13 Octombrie 2016
9194 Vizualizari | 0 Comentarii
Ingrediente:

180 g somon afumat
1 galbenus (pentru uns)
3 foi aluat foitaj
2-3 ridichi rosii
cateva frunze de patrunjel
2 lingurite pasta de hrean
cateva linguri de faina
unt pentru tapetat

Mod de preparare:

1. Presara faina pe masa si intinde foile de aluat pe ea, pe rand. Bineinteles, trebuie sa fie dezghetate (la temperatura camerei).
2. Decupeaza stelute sau cerculete din fiecare foaie de aluat.
3. Apasa putin in mijlocul fiecarei stelute, unge-o cu oul batut si pune intr-o tava unsa cu putin unt si in care ai presarat putina faina.
4. Baga tava in cuptorul incins la 180 de grade Celsius, pentru 10-12 minute. Trebuie sa se umfle si sa se rumeneasca putin.
5. Taie fasii somonul si amesteca-l cu hreanul.
6. Spala si curata ridichile, apoi taie-le rondele.
7. Spala si toaca fin patrunjelul.
8. Amesteca somonul cu ridichile si patrunjelul.
9. Pune pe fiecare steluta sau cerculet cate o lingurita din amestec.
10. Baga la frigider pentru o ora.
Daca ti-a placut articolul, te asteptam si pe pagina de Facebook. Avem si Instagram.

aperitiv craciun aperitiv somon
Distribuie:  

Realitatea.net

Din aceeasi categorie

Mica publicitate

© 2018 - Culinar.BZI - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1471 (s) | 23 queries | Mysql time :0.015424 (s)