News Flash:

Aperitiv rustic cu briose

22 Noiembrie 2013
1512 Vizualizari | 0 Comentarii
Ingrediente:

miez de paine
lapte
ardei taiat cubulete
ceapa de balta rosie
rondele de rosii
paine toast prajita pentru servire
branza sarata sau cascaval
ton maruntit
2 oua batute bine

Mod de preparare:

In forma de briose se pune miezul de paine, se pune cam o lingura de lapte peste miez, ardeiul, cascavalul sau branza, ceapa taiata marunt, ouale batute bine si desupra rosiile rondele. Se dau la cuptor pana se rumenesc. Se servesc cu paine toast si ton maruntit.

sursa: sfatulparintilor
Daca ti-a placut articolul, te asteptam si pe pagina de Facebook. Avem si Instagram.

retete culinare culinar bzi retete bzi
Distribuie:  

Realitatea.net

Din aceeasi categorie

Mica publicitate

© 2018 - Culinar.BZI - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1723 (s) | 34 queries | Mysql time :0.019181 (s)