News Flash:

Aperitiv rulou

7 Decembrie 2012
3276 Vizualizari | 0 Comentarii
Ingrediente:

250 g piept pui
1 ceapa
2-3 linguri ulei arahide
2 catei usturoi
1 morcov
1 lingura ketchup manis (sos dulce de soia)
100 g germeni soia
1 lingurita pasta de chili dulce
piper cayenne si negru
ulei pentru prajit
foi de orez (uscate)
1 galbenus pt. lipit foile
1/2 lingurita sambal oelek
sare

Mod de preparare:

Trebuie sa toci legumele si sa tai carnea, sa incingi tigaia in care sa pui ulei de arahide si apoi bucatile de carne. Dupa ce amesteci constant timp de un minut, trebuie sa adaugi ceapa si usturoi, sare, piper si cayenne, iar apoi restul legumelor. Apoi poti sa adaugi sosul de chili si ketchup-ul. Dupa ce ai preparat aceasta compozitie, inmoaie foile scurt sub un jet rapid de apa rece, apoi unge-le cu galbenus pe margine. Adauga umplutura pe mijloc si impacheteaza, apoi incinge uleiul si pune-le la prajit.
 
 sursa: suntericita
Daca ti-a placut articolul, te asteptam si pe pagina de Facebook. Avem si Instagram.

piept pui ceapa ulei arahide usturoi morcov germeni soia piper cayenne
Distribuie:  

Realitatea.net

Din aceeasi categorie

3736 viz    0 com
2160 viz    0 com
1862 viz    0 com
3912 viz    0 com
2578 viz    0 com
2923 viz    0 com
1897 viz    0 com

Mica publicitate

© 2018 - Culinar.BZI - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1719 (s) | 23 queries | Mysql time :0.018176 (s)