News Flash:

Aperitiv: rulada de spanac

12 Aprilie 2012
5039 Vizualizari | 0 Comentarii
Rulada de Pasti
Ingrediente:

300 gr spanac
3 oua
300 gr crema de branza
2 linguri margarina
1 praf copt
4 linguri faina
1 ardei gras rosu

Mod de preparare:

Se bat albusurile spuma cu un praf de sare apoi se adauga spanacul si galbenusurile. Se adauga faina si praful de copt, se amesteca bine si se toarna continutul intr-o tava tapetata cu hartie de copt (dimensiuni tava 3235). Se coace la foc mediu aproximativ 30 minute. Nu trebuie sa se rumeneasca,se verifica cu o scobitoare pentru a vedea daca s-a copt.
Se rastoarna cu grija pe o alta foaie de copt cu fata in jos.
Se ruleaza in hartie si se lasa sa se raceasca asa.
Intre timp se prepara crema: se freaca margarina cu crema de branza, apoi se adauga ardeii taiati marunt.
Dupa ce s-a racorit, se intinde iar foaia si se unge cu crema de branza. Se ruleaza din nou in hartie si se da la rece cel putin o ora. Dupa ce s-a racit se taie felii cu ajutorul unui cutit foarte bine ascutit.

sursa: sfatulparintilor.ro
Daca ti-a placut articolul, te asteptam si pe pagina de Facebook. Avem si Instagram.

spanac oua margarina copt faina ardei gras
Distribuie:  

Realitatea.net

Din aceeasi categorie

Mica publicitate

© 2018 - Culinar.BZI - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1491 (s) | 23 queries | Mysql time :0.018700 (s)