News Flash:

Aperitiv-rulada de pui

4 Ianuarie 2013
3292 Vizualizari | 0 Comentarii
Ingrediente:

1 piept de pui
2 felii gogosar murat
1/2 morcov
1 castravete murat
piper
sare
ulei

Mod de preparare:


Pieptul de pui il taiem felii ca si pentru snitele apoi il batem intre doua folii de nylon. Il condimentam cu sare si piper. Asezam b (asta pentru prima rulada) apoi cu ajutorul folii de nylon rulam putin punem iarasi fasii de morcov, rulam putin si tot asa pana obtinem o rulada. Pentru cealalta bpunem alternativ fasii de gogosar si castravete murat. Legam ruladele si apoi le punem intr-o tava cu putin ulei. Punem si desupra lor putin ulei si le coacem la 180 grade timp de 30 min. Cand s-au rumenit usor sunt gata.
Le scoatem, luam ata cu care le-am legat, le lasam sa se raceasca bine si apoi le taiem cu un cutit bine ascutit.

Sfat: Puteti folosi si alte legume pentru rulade sau chiar carnaciori afumati.
Aperitiv-rulada de pui recomandat de Amalia.
Daca ti-a placut articolul, te asteptam si pe pagina de Facebook. Avem si Instagram.

gogosar murat morcov castravete murat piper sare ulei rulada
Distribuie:  

Realitatea.net

Din aceeasi categorie

Mica publicitate

© 2018 - Culinar.BZI - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1017 (s) | 23 queries | Mysql time :0.012488 (s)