News Flash:

Aperitiv pentru sarbatori - Pasta de peste

12 Aprilie 2017
3655 Vizualizari | 0 Comentarii
Ingrediente:

1 conserva ton in suc propriu
1 legatura ceapa verde
1/2 lingurita mustar
3 linguri maioneza
1 lamaie
sare
piper

Mod de preparare:


Stoarce zeama de lamaie si taie ceapa in bucati potrivite.
Intr-un blender sau robot de bucatarie adauga pestele scurs de zeama, ceapa si mustarul si mixeaza bine pana obtii o pasta omogena. Adauga apoi zeama de lamaie dupa gust si incorporeaza maioneza. Asezoneaza cu sare si piper dupa gust.

sursa: acasa
Daca ti-a placut articolul, te asteptam si pe pagina de Facebook.

mustar maioneza
Distribuie:  
Loading...

Realitatea.net

Din aceeasi categorie

Mica publicitate

© 2018 - Culinar.BZI - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1768 (s) | 34 queries | Mysql time :0.017718 (s)