News Flash:

Aperitiv pentru Paste

7 Aprilie 2014
4903 Vizualizari | 0 Comentarii
Ingrediente:

18 felii de bagheta
cateva ciuperci
o ceapa rosie
ulei
sare
piper
cimbru
patrunjel
doua linguri de parmezan ras

Mod de preparare:

Spala bine ciupercile, scurge-le de apa si taie-le grosier. Toarna ulei intr-o tigaie, pune ceapa la prajit si adauga ciupercile dupa cateva minute. Amesteca din cand in cand si tine pe foc intre 5-8 minute, pana cand se evapora lichidul lasat de legume. Presara piper, sare, cimbru si patrunjel.
Taie bagheta in felii de grosime medie, unge-le cu putin ulei si introdu-le in cuptor pentru cateva minute. Dupa ce acestea sunt gata, intinde pe ele compozitia de ciuperci si presara deasupra parmezan ras.    
(imaginea atasata e cu caracter informativ)
sursa: realitatea
Daca ti-a placut articolul, te asteptam si pe pagina de Facebook. Avem si Instagram.

retete pasti retete aperitiv aperitiv paste
Distribuie:  

Realitatea.net

Din aceeasi categorie

2971 viz    0 com
3543 viz    0 com
2769 viz    0 com
1434 viz    0 com
1429 viz    0 com

Mica publicitate

© 2018 - Culinar.BZI - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1511 (s) | 34 queries | Mysql time :0.019189 (s)