News Flash:

Aperitiv iepurasi

10 Aprilie 2012
3079 Vizualizari | 0 Comentarii
Oua umplute
Ingrediente:

5 oua
100 gr pate de casa
2 linguri mustar
2 linguri maioneza
masline
gogosari
morcov
marar


Mod de preparare:

Se fierb ouale si cand sunt gata se tin putin in apa rece pentru a se curata mai usor. Ouale trebuie sa fie la temperatura camerei cand se pun la fiert, altfel exista riscul sa se crape coaja. Se taie un capacel in partea mai lata a oului si se scot cu grija galbenusurile. Se faramiteaza galbenusurile cu o furculita si se adauga pateul, maioneza si mustarul. Pateul trebuie sa fie la temperatura camerei ca sa se incorporeze bine in compozitie. Se freaca bine cu o lingura de lemn pana se omogenizeaza compozitia si se adauga sare si piper dupa gust. Se umplu ouale cu compozitia obtinuta si se dau putin la rece.
In varful oului se face o crestatura in care se introduc urechile facute dintr-un morcov cu ajutorul unui dispozitiv de curatat legume. Se fac apoi ochii din masline, gura din gogosar si mustatile din marar. Tot din marar se face si iarba pentru decor.

sursa: sfatulparintilor.ro
Daca ti-a placut articolul, te asteptam si pe pagina de Facebook.

oua mustar maioneza maslinegogosarimorcovmarar furculita compozitia
Distribuie:  
Loading...

Realitatea.net

Din aceeasi categorie

Mica publicitate

© 2018 - Culinar.BZI - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1600 (s) | 23 queries | Mysql time :0.018842 (s)