News Flash:

Aperitiv gustos si satios - Ciuperci umplute la cuptor

22 Februarie 2018
996 Vizualizari | 0 Comentarii

Preparatul se face foarte simplu si constituie o mancare gustoasa si consistenta.

Ingrediente:

  • ½ kg ciuperci champignon mari
  • 1 ardei capia
  • 200 g kaiser
  • 200 g branza uscata
  • 100 g cascaval felii
  • 50 g unt
  • 1 lingura ulei
  • sare, piper si boia dupa gust
  • patrunjel verde

Citeste si Oricine poate prepara acest fel de mancare. Poate fi servit si ca fel principal, alaturi de o salata de cruditati - Ciuperci umplute cu carne

Mod de preparare:

Cum procedam, curatam ciupercile de coaja si de picioruse si le spalam. Lasam ciupercile sa se zvinte si facem umplutura astfel: calim intr-o tigaie la inceput ardeiul kapia taiat cubulete in unt si ulei incins pana cand se inmoaie, apoi adaugam kaiserul taiat cuburi, iar dupa 1 minut piciorusele ciupercilor taiate tot cuburi. Tinem compozitia pe foc pana cand scade zeama lasata de ciuperci, adaugam sare, piper macinat si boia de ardei dulce dupa gust, iar la final patrunjel proaspat tocat marunt, amestecam bine si oprim focul.

Citeste si Pentru perioada postului - Cel mai sanatos aperitiv pe care il poti face oricand - Ciuperci umplute cu spanac

Umplem ciupercile cu umplutura calduta, deasupra presaram branza rasa si acoperim cu felii de cascaval. Asezam ciupercile umplute intr-o tava de cuptor si le dam la cuptor pentru 20 minute la 200 grade, sau pana cand sunt facute dupa gustul fiecaruia.
Servim ciupercile imediat cat sunt calde ornate cu patrunjel verde tocat marunt. Mai merg servite si cu un sos de iaurt cu usturoi sau sos tzatziki.

Reteta de ciuperci umplute la cuptor ne este recomandata de preparatedevis.ro.

Daca ti-a placut articolul, te asteptam si pe pagina de Facebook. Avem si Instagram.

mancare gustoasa citeste si sos tzatziki
Distribuie:  

Realitatea.net

Din aceeasi categorie

Mica publicitate

© 2018 - Culinar.BZI - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1765 (s) | 36 queries | Mysql time :0.021450 (s)