News Flash:

Aperitiv economic - Nu ma asteptam sa aiba un gust asa bun

1 Septembrie 2016
36797 Vizualizari | 0 Comentarii
Ingrediente:

100 gr parizer
50 gr branza data pe razatoare sau branza de vaci
1-2 morcovi
1 catel de usturoi
2-3 linguri de maioneza

Mod de preparare:

1. Feliaza parizerul, apoi modeleaza fiecare felia sub forma de cornet. Ca sa nu se desfaca, prinde-le cu scobitori.
2. Amesteca morcovul dat pe razatoare cu branza, maioneza si usturoiul zdrobit.
3. Umple "cornetele".
4. Decoreaza-le cu cate o frunza de patrunjel si o bucatica de maslina.
Daca ti-a placut articolul, te asteptam si pe pagina de Facebook.

aperitive platou gustari aperitiv parizez aperitiv branza
Distribuie:  

Realitatea.net

Din aceeasi categorie

Mica publicitate

© 2018 - Culinar.BZI - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1666 (s) | 23 queries | Mysql time :0.016636 (s)