News Flash:

Aperitiv din piept de pui si cascaval

13 Mai 2011
1236 Vizualizari | 0 Comentarii
Aperitiv din piept de pui si cascaval
Ingrediente: un piept de pui 200 g cascaval 3 oua faina sare piper ulei pentru prajit Mod de preparare: Pieptul de pui se taie fasii ca la snitel, se bate putin fiecare fasie si se condimenteaza cu sare si piper. Cascavalul se taie fasii mai subtiri, pentru a se putea rula usor. Se asaza cate o fasie de cascaval peste cate o fasie de piept de pui si se ruleaza. Mini-ruladele obtinute se dau prin faina, apoi prin ouale batute. Se prajesc in ulei incins cateva minute, intorcandu-le pe fiecare parte. Se servesc ca aperitive reci, intregi sau taiate felioare mai mici.
Daca ti-a placut articolul, te asteptam si pe pagina de Facebook. Avem si Instagram.

oua pane nuci pecan cascaval oua
Distribuie:  

Realitatea.net

Din aceeasi categorie

2210 viz    0 com
1601 viz    0 com
1169 viz    0 com
2460 viz    0 com
1269 viz    0 com
1173 viz    0 com
1315 viz    0 com

Mica publicitate

© 2018 - Culinar.BZI - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1565 (s) | 34 queries | Mysql time :0.019034 (s)