News Flash:

Aperitiv din curcan si smochine

20 Martie 2014
2219 Vizualizari | 0 Comentarii
Ingrediente:

2 linguri fistic maruntit
45 g smochine uscate
1 lingurita cimbru tocat
135 g firimituri de paine proaspata
20 g unt
sare
1.5 kg file din piept de curcan

Mod de preparare:

Se incinge cuptorul la 180 grade. Ungem o sita de metal pe care o asezam intr-o oala incapatoare. Umplem oala cu apa cat sa acoperim baza (aprox 2cm). Amestecam fisticul, smochinele, cimbrul, firimiturile de paine, untul si sarea intr-un bol. Ungem fileul de curcan cu aceasta compozitie si apoi il rulam. Asezam rulourile pe sita si lasam sa se rumeneasca timp de 45 de minute. Scoate rulouri din cuptor si le acoperim cu folie. Le bagam apoi din nou la cuptor timp de 50 de minute. Lasam sa se raceasca un pic inainte de servire.

sursa: cepapam
Daca ti-a placut articolul, te asteptam si pe pagina de Facebook. Avem si Instagram.

retete aperitive rulou curcan retete curcan retete rulade
Distribuie:  

Realitatea.net

Din aceeasi categorie

1545 viz    0 com
1416 viz    0 com
1548 viz    0 com
1601 viz    0 com
1949 viz    0 com

Mica publicitate

© 2018 - Culinar.BZI - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1655 (s) | 23 queries | Mysql time :0.016951 (s)