News Flash:

Aperitiv din ciuperci II

17 Noiembrie 2011
1102 Vizualizari | 0 Comentarii
Aperitiv din ciuperci II
Ingrediente: 1 kg ciuperci 500 g gogosari sau ardei taiati felii 200 g ceapa taiata solzisori dafin coriandru 150 ml otet 300 ml apa piper boabe 1 lingura zahar 1 lingura sare Mod de preparare: Mai intai se curata si se taie felii ciupercile, dupa care se pun la fiert in apa cu sare timp de 20 de minute se curata si se taie felii. In alta oala se fierbe apa, otetul, sarea, zaharul si condimentele. Se oparesc in acest otet ceapa, gogosarii si ciupercile, apoi se pun fierbinti in borcane. sursa articol: http://www.retete-mancare.ro sursa fotografie: http://www.retete-mancare.ro
Daca ti-a placut articolul, te asteptam si pe pagina de Facebook. Avem si Instagram.

ciuperci retete vegetariene coltunasi dafin parmiggiano rom
Distribuie:  

Realitatea.net

Din aceeasi categorie

1172 viz    0 com
937 viz    0 com
1135 viz    0 com
2438 viz    0 com
1966 viz    0 com
2321 viz    0 com
1991 viz    0 com
1143 viz    0 com
6431 viz    0 com

Mica publicitate

© 2018 - Culinar.BZI - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1237 (s) | 23 queries | Mysql time :0.012655 (s)