News Flash:

Aperitiv din ciuperci II

17 Noiembrie 2011
1068 Vizualizari | 0 Comentarii
Aperitiv din ciuperci II
Ingrediente: 1 kg ciuperci 500 g gogosari sau ardei taiati felii 200 g ceapa taiata solzisori dafin coriandru 150 ml otet 300 ml apa piper boabe 1 lingura zahar 1 lingura sare Mod de preparare: Mai intai se curata si se taie felii ciupercile, dupa care se pun la fiert in apa cu sare timp de 20 de minute se curata si se taie felii. In alta oala se fierbe apa, otetul, sarea, zaharul si condimentele. Se oparesc in acest otet ceapa, gogosarii si ciupercile, apoi se pun fierbinti in borcane. sursa articol: http://www.retete-mancare.ro sursa fotografie: http://www.retete-mancare.ro
Daca ti-a placut articolul, te asteptam si pe pagina de Facebook. Avem si Instagram.

ciuperci retete vegetariene coltunasi dafin parmiggiano rom
Distribuie:  
Loading...

Realitatea.net

Din aceeasi categorie

1152 viz    0 com
906 viz    0 com
1097 viz    0 com
2383 viz    0 com
1913 viz    0 com
2288 viz    0 com
1942 viz    0 com
1093 viz    0 com
6272 viz    0 com

Mica publicitate

© 2018 - Culinar.BZI - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1664 (s) | 23 queries | Mysql time :0.015677 (s)