News Flash:

Aperitiv din ciuperci

21 Aprilie 2011
1217 Vizualizari | 0 Comentarii
Aperitiv din ciuperci
Ingrediente aperitiv din ciuperci: 1 kg ciuperci 200 g ceapa taiata solzisori 500 g gogosari sau ardei taiati felii 150 ml otet 300 ml apa 1 lingura sare 1 lingura zahar piper boabe, coriandru, dafin Modul de preparare a retetei: Ciupercile se curata si se taie felii, apoi se fierb 20 min in apa cu sare. In alta oala se fierbe apa, otetul, sarea, zaharul si condimentele. Se oparesc in acest otet ceapa, gogosarii si ciupercile, apoi se pun fierbinti in borcane. Acest aperitiv din ciuperci poate fi servit a doua zi.
Daca ti-a placut articolul, te asteptam si pe pagina de Facebook. Avem si Instagram.

oua pane ciuperci
Distribuie:  

Realitatea.net

Din aceeasi categorie

3124 viz    0 com
1678 viz    0 com
1212 viz    0 com
6050 viz    0 com
1015 viz    0 com
1410 viz    0 com
4018 viz    0 com
2163 viz    0 com

Mica publicitate

© 2018 - Culinar.BZI - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1543 (s) | 34 queries | Mysql time :0.019723 (s)