News Flash:

Aperitiv din ciuperci

21 Aprilie 2011
1180 Vizualizari | 0 Comentarii
Aperitiv din ciuperci
Ingrediente aperitiv din ciuperci: 1 kg ciuperci 200 g ceapa taiata solzisori 500 g gogosari sau ardei taiati felii 150 ml otet 300 ml apa 1 lingura sare 1 lingura zahar piper boabe, coriandru, dafin Modul de preparare a retetei: Ciupercile se curata si se taie felii, apoi se fierb 20 min in apa cu sare. In alta oala se fierbe apa, otetul, sarea, zaharul si condimentele. Se oparesc in acest otet ceapa, gogosarii si ciupercile, apoi se pun fierbinti in borcane. Acest aperitiv din ciuperci poate fi servit a doua zi.
Daca ti-a placut articolul, te asteptam si pe pagina de Facebook. Avem si Instagram.

oua pane ciuperci
Distribuie:  
Loading...

Realitatea.net

Din aceeasi categorie

3056 viz    0 com
1639 viz    0 com
1176 viz    0 com
5967 viz    0 com
1367 viz    0 com
3941 viz    0 com
2053 viz    0 com

Mica publicitate

© 2018 - Culinar.BZI - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1381 (s) | 23 queries | Mysql time :0.012755 (s)