News Flash:

Aperitiv din branza de vaci

11 Iulie 2011
1220 Vizualizari | 0 Comentarii
Aperitiv din branza de vaci
Ingrediente: 1/2 kg branza de vaci 150 g smantana proaspata groasa chimen ceapa Mod de preparare: Branza se freaca bine cu dosul furculitei, pe marginea farfuriei, ca sa se marunteasca, amestecandu-se apoi cu smantana. Aceasta din urma se poate inlocui cu maioneza. Pentru gust si aroma se pot adauga 1-2 lingurite cu ceapa rasa fin sau numai cozi de ceapa verde taiate marunt si frunze de marar sau patrunjel taiate marunt. Se aranjeaza pe platou, ornata cu felii de rosii, ardei grasi, ridichi rosii de luna. In branza preparata cu smantana se pot adauga o lingurita de chimen, pisat bine sau macinat prin masina de piper, un varf de lingurita de boia dulce sau 1/2 lingurita cu pasta de ardei. sursa articol: http://www.reteteculinare.ro sursa fotografie: http://www.reteteusoare.com
Daca ti-a placut articolul, te asteptam si pe pagina de Facebook. Avem si Instagram.

aperitive smantana tortilla ceapa
Distribuie:  

Realitatea.net

Din aceeasi categorie

955 viz    0 com
1129 viz    0 com
10914 viz    0 com
1232 viz    0 com
1130 viz    1 com
1119 viz    0 com
2254 viz    0 com

Mica publicitate

© 2018 - Culinar.BZI - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1673 (s) | 23 queries | Mysql time :0.016693 (s)