News Flash:

Aperitiv din branza de burduf

20 Aprilie 2011
3251 Vizualizari | 0 Comentarii
Aperitiv din branza de burduf
Ingrediente: 1/2 kg branza de oaie (se poate inlocui cu cas proaspat), 100ml smantana, 5 sardele, ceapa, chimen 50-100 ml bere Mod de preparare: Se piseaza branza cu o furculita (daca e cas atunci se da prin masina de tocat). Peste se toarna berea, smantana. Chimenul se macina si se adauga o lingurita fara varf, iar la final sardelele si ceapa rasa. Se amesteca bine bine si se sareaza dupa gust. De preferat sa se serveasca in aceeasi zi.
Daca ti-a placut articolul, te asteptam si pe pagina de Facebook. Avem si Instagram.

oua pane
Distribuie:  

Realitatea.net

Din aceeasi categorie

1756 viz    0 com
1259 viz    0 com
6234 viz    0 com
1062 viz    0 com
1454 viz    0 com
4123 viz    0 com
2308 viz    0 com
1146 viz    0 com

Mica publicitate

© 2019 - Culinar.BZI - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1591 (s) | 34 queries | Mysql time :0.018317 (s)