News Flash:

Aperitiv din branza de burduf

20 Aprilie 2011
3121 Vizualizari | 0 Comentarii
Aperitiv din branza de burduf
Ingrediente: 1/2 kg branza de oaie (se poate inlocui cu cas proaspat), 100ml smantana, 5 sardele, ceapa, chimen 50-100 ml bere Mod de preparare: Se piseaza branza cu o furculita (daca e cas atunci se da prin masina de tocat). Peste se toarna berea, smantana. Chimenul se macina si se adauga o lingurita fara varf, iar la final sardelele si ceapa rasa. Se amesteca bine bine si se sareaza dupa gust. De preferat sa se serveasca in aceeasi zi.
Daca ti-a placut articolul, te asteptam si pe pagina de Facebook. Avem si Instagram.

oua pane
Distribuie:  

Realitatea.net

Din aceeasi categorie

1675 viz    0 com
1210 viz    0 com
6047 viz    0 com
1014 viz    0 com
1410 viz    0 com
4017 viz    0 com
2160 viz    0 com
1109 viz    0 com

Mica publicitate

© 2018 - Culinar.BZI - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1781 (s) | 34 queries | Mysql time :0.017946 (s)