News Flash:

Aperitiv delicios - Cosulete de cartofi cu kaizer si cascaval

7 Martie 2017
4165 Vizualizari | 0 Comentarii
Newsletter
BZI Live Video Divertisment
Video Monden
Muzica Populara Curs valutar
EUR: 4.6490 RON (+0.0016)
USD: 3.8160 RON (+0.0095)
Horoscop
berbec
taur
gemeni
rac
leu
fecioara
balanta
scorpion
sagetator
capricorn
varsator
pesti
Ingrediente (pentru 12 cosulete):

4 cartofi mari
1 buc. ardei rosu
1 buc. ardei verde
2 felii de kaizer si bacon
2-3 felii de cascaval
4 oua
2 linguri ulei
½ lingurita sare
½ lingurita piper macinat

Mod de preparare:

Curatam cartofii de coaja, ii spalam si ii radem pe razatoarea mare, dupa care ii amestecam cu putina sare si ulei. Ungem tava de briose cu putin ulei si asezam in fiecare spatiu cartofii rasi, astfel incat sa fie acoperita toata suprafata, apasand usor cu degetele in interior si pe margini. Introducem tava in cuptor la 250 de grade pana cand cartofii se vor rumeni frumos si vor deveni aurii. Batem ouale intr-un castron cu un praf de sare si piper ca pentru omleta, spalam si curatam ardeii de cotoare dupa care ii taiem in bucatele mici. Procedam la fel si cu kaizerul. Cascavalul il radem pe razatoarea mica.

Scoatem tava din cuptor si asezam in fiecare forma bucatele asortate de ardei rosu, verde si kaizer. Turnam deasupra ouale batute, iar la sfarsit presaram in fiecare cascaval ras. Coacem tava in cuptor 15-20 minute la 250 grade pana cand cosuletele sunt frumos crescute si rumenite iar cascavalul este topit. Scoatem tava din cuptor, o lasam foarte putin sa se raceasca si apoi scoatem din tava si asezam frumos pe un platou fiecare cosulet umplut.

Reteta de cosulete de cartofi cu kaizer ne este recomandata de preparatedevis.ro.
Daca ti-a placut articolul, te asteptam si pe pagina de Facebook.

cosulete cartofi aperitiv cartofi
Distribuie:  

Realitatea.net

Din aceeasi categorie

Mica publicitate

© 2018 - Culinar.BZI - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1717 (s) | 34 queries | Mysql time :0.019910 (s)