News Flash:

Aperitiv de vara: Tarta cu rosii si busuioc

3 Iulie 2013
1740 Vizualizari | 0 Comentarii
Ingrediente:

2 linguri frunze busuioc rupte
600 g rosii cherry (rosii si galbene)
90 ml smantana
sare
100 g unt rece, taiat cubulete
150 g faina

Mod de preparare:
 
Unge o forma de tarta cu pereti detasabili cu diametrul de 22 cm. Amesteca faina cu sarea si cubuletele de unt pana cand capata aspectul unui pesmet grunjos. Adauga smantana si amesteca pana cand poti forma o bila de aluat, pe care sa il framanti de cateva ori pe blatul de lucru tapetat cu faina.  Acopera cu folie alimentara si pune-l la frigider timp macar 30 de minute sau macar pentru cateva ore.

Incinge cuptorul la 160C. Intinde aluatul intr-un disc cu diametrul de 30 cm. Aseaza-l in tava si taie marginile care atarna. Aseaza rosiile pe toata suprafata si pune la cuptor timp de 1 ora si 40 de minute, pana cand aluatul se rumeneste. Lasa sa se raceasca.
Condimenteaza cu sare, adauga frunzele de busuioc si serveste.

sursa: foodstory
Daca ti-a placut articolul, te asteptam si pe pagina de Facebook. Avem si Instagram.

frunze busuioc rosii cherry smantana unt rece faina pesmet grunjos
Distribuie:  

Realitatea.net

Din aceeasi categorie

999 viz    0 com
1107 viz    0 com
1250 viz    0 com
1542 viz    0 com
1226 viz    0 com
2616 viz    0 com
1383 viz    0 com

Mica publicitate

© 2018 - Culinar.BZI - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1493 (s) | 23 queries | Mysql time :0.014978 (s)