News Flash:

Aperitiv de sarbatori: somon cu crema de branza

22 August 2013
3114 Vizualizari | 0 Comentarii
Ingrediente:

200 gr somon afumat
o legatura de marar
200 gr smantana
200 gr branza mascarpone
2 fire de ceapa verde
300 gr iaurt mai gras
boia dulce
sare
piper
coaja de la o lamaie
10 felii de paine prajita

Mod de preparare:

Pregatim crema de branza mai intai. Se amesteca smantana cu iaurtul si branza mascarpone intr-un vas pana se omogenizeaza bine, apoi se pune compozitia intr-un tifon, se leaga cu o ata si se lasa la scurs pana a doua zi. A doua zi, se desface tifonul iar crema obtinuta se amesteca cu mararul, ceapa verde tocata foarte fin, coaja de lamaie, boiaua si condimentam cu sare si piper.

Se iau feliile de paine prajita si se asaza crema de branza. Se taie feliile de somon in bucati de 6-7 cm lungime si se ruleaza frumos intepandu-le cu o crenguta de rozmarin.
Se servesc imediat sau se pastreaza in frigider cateva ore.

sursa: sfatulparintilor
Daca ti-a placut articolul, te asteptam si pe pagina de Facebook. Avem si Instagram.

retete aperitiv
Distribuie:  

Realitatea.net

Din aceeasi categorie

Mica publicitate

© 2018 - Culinar.BZI - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1488 (s) | 23 queries | Mysql time :0.013517 (s)