News Flash:

Aperitiv de rosii umplute

3 Mai 2011
1100 Vizualizari | 0 Comentarii
Aperitiv de rosii umplute
Ingrediente: 8 rosii 200 g branza dulce 100 g telemea de vaca 200 g urda 50 unt 1 lingura seminte de chimen sare 1 ceapa Mod de preparare: Speli rosiile, le tai cate un capacel si scoti fiecarei rosii miezul, folosind o lingurita. Le sarezi si le lasi sa se scurga, cu taietura in jos. Cureti ceapa si o speli. Mixezi branza dulce impreuna cu telemeaua rasa fin, urda si untul moale, la temperatura camerei. Adaugi semintele de chimen, ceapa taiata marunt si sare dupa gust. Cu aceasta pasta, umpli rosiile si le consumi dupa ce le-ai pastrat la rece pentru 15-20 de minute.
Daca ti-a placut articolul, te asteptam si pe pagina de Facebook. Avem si Instagram.

oua pane rosii branza bacon
Distribuie:  

Realitatea.net

Din aceeasi categorie

3570 viz    0 com
4099 viz    0 com
1188 viz    0 com
3450 viz    0 com
1685 viz    0 com
1615 viz    0 com
1103 viz    0 com
1691 viz    0 com

Mica publicitate

© 2018 - Culinar.BZI - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1461 (s) | 23 queries | Mysql time :0.012847 (s)