News Flash:

Aperitiv de post cu vinete si branza tofu

11 Aprilie 2017
1027 Vizualizari | 0 Comentarii
Ingrediente:

1 vanata
2 rosii
150 g branza tofu
ulei de masline
3 catei usturoi
busuioc verde
sare si piper

Mod de preparare:

Taie vanata in felii de un centimetru grosime, sareaza bucatile si lasa-le deoparte 10 minute. Preseaza-le intr-un prosop de hartie, iar apoi presara apoi putin piper pe fiecare felie in parte.

Pune putin ulei in tigaie si cateii de usturoi taiati la jumatate, ca sa ii dea gust. Prajeste feliile de vinete pe ambele parti si apoi scoate-le pe un platou acoperit cu servete de hartie care vor absorbi grasimea.

Citeste si Exista si cozonac de post - FARA oua si lapte - Cum faci cozonac de post, pufos si delicios

Taie rosiile felii, iar branza tofu marunteste-o cu o furculita pana cand devine pastoasa. Aseaza pe fiecare felie de vinete o felie de rosie si o lingurita de branza tofu. Deasupra, asezoneaza cu frunze proaspete de busuioc.
Este un aperitiv perfect pentru zilele de post, iar daca vrei sa renunti si la uleiul de masline, atunci poti praji vinetele pe un gratar.

sursa: acasa
Daca ti-a placut articolul, te asteptam si pe pagina de Facebook.

vanata branza tofu
Distribuie:  

Realitatea.net

Din aceeasi categorie

Mica publicitate

© 2017 - Culinar.BZI - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1678 (s) | 35 queries | Mysql time :0.019542 (s)