News Flash:

Aperitiv de Pasti: rulada cu spanac

11 Aprilie 2012
5172 Vizualizari | 0 Comentarii
Rulada de spanac
Ingrediente:

200 gr spanac
200 gr crema de branza
25 gr unt
faina
apa

1 ou

Mod de preparare:

Din faina, ou si apa preparam clatitele. Facem umplutura astfel. Calim spanacul oparit si bine scurs in unt, lasam sa se racoreasca apoi adaugam crema de branza. Adaugam sare si piper dupa gust. Umplem clatitele cu amestecul de spanac si le rulam strans.
Dam la rece apoi cateva minute si apoi le taiem in trei sau in patru si le asezam pe platou sub forma unor turnulete. Garnisim cu ceapa verde.

sursa: sfatulparintilor.ro
Daca ti-a placut articolul, te asteptam si pe pagina de Facebook. Avem si Instagram.

spanac unt fainaapa platou ceapa verde
Distribuie:  
Loading...

Realitatea.net

Din aceeasi categorie

Mica publicitate

© 2018 - Culinar.BZI - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1808 (s) | 34 queries | Mysql time :0.019665 (s)