News Flash:

Aperitiv de Pasti: rosii umplute

28 Martie 2012
6417 Vizualizari | 0 Comentarii
Rosii umplute
Pentru masa festiva de Pasti, noi va propunem un aperitiv usor de facut si foarte gustos.

Ingrediente:

20 rosii micute
150 g prosciutto cotto/sunca presata
250 g branza tip philadelphia
o legatura de busuioc
o legatura de patrunjel
2 linguri de brandy
o lingura de ketchup
piper
sare


Mod de preparare:

Impartim in mod egal branza, pe care o punem in doua castronele. Intr-unul adaugam lingura cu ketchup si o lingura de brandy Curatam, spalam si uscam bine patrunjelul si busuiocul, rupem frunzulitele la ambele verdeturi, le taiem marunt sau le bagam in robot. In al doilea castronel punem patrunjelul si busuiocul si o lingura de brandy.

Am maruntit prosciutto cu instrumentul din imagine si am impartit in mod egal in cele doua castroneleam adaugat un pic de piper macinat si foarte putina sare, pentru ca prosciutto are destula, am amestecat incetisor cu furculita, pana cand am obtinut cremele, pe care le-am dat la rece in frigider, ca sa se intareasca branza.

Trecem la curatatul rosiilor. Spalam rosiile, le taiem capacelul de deasupra, iar cu cutitul taiem usurel imprejurul miezului de rosie, dupa care cu o lingurita extragem miezul si seminteleasezam toate rosiile pe hartie absorbanta, cu partea fara capacel in jos, pentru a se scurge bine apa din ele. Le lasam asa, cam 20-30 minute. Scoatem cremele de la frigider si incepem sa umplem rosiile.
Rosii umplute pregatite de Daniela.
Daca ti-a placut articolul, te asteptam si pe pagina de Facebook. Avem si Instagram.

rosii busuioc patrunjel brandy ketchup pipersare lingurita
Distribuie:  

Realitatea.net

Din aceeasi categorie

832 viz    0 com
1242 viz    0 com
666 viz    0 com
1940 viz    0 com
4891 viz    0 com
2539 viz    0 com

Mica publicitate

© 2018 - Culinar.BZI - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1801 (s) | 35 queries | Mysql time :0.019666 (s)