News Flash:

Aperitiv de Pasti: drob vegetarian

12 Aprilie 2012
2524 Vizualizari | 0 Comentarii
Drob vegetarian
Ingrediente:

2 felii de paine integrala
1 ceapa tocata marunt
2 morcovi tocati
1 dovlecel tocat
800 g linte din conserva
3 oua batute
2 linguri coriandru
1 lingurita chimion
420 g boabe de porumb din conserva
2 rosii taiate cubulete

Mod de preparare:

Se incinge cuptorul la 180 grade. Tapetam o tava de cozonac cu hartie de copt. Punem painea intr-un blender pentru a obtine firimituri fine. Amestecam firimiturile de paine cu ceapa, morcov, dovlecel, linte, ou, coriandru, chimion si 1 din cantitatea de porumb. Asezonam cu sare si amstecam bine. Compozitia se pune in tava pregatita. Se baga la cuptor timp de 55 de minute. Se taie felii groase si se aseaza pe un platou. Intre timp se amesteca rosii cu boabele de porumb ramase si coriandru tocat. Drobul se serveste cu salata de rosii.

sursa reteta si fotografie: cepapam.ro
Daca ti-a placut articolul, te asteptam si pe pagina de Facebook. Avem si Instagram.

paine integrala ceapa morcovi dovlecel oua coriandru chimion rosii
Distribuie:  

Realitatea.net

Din aceeasi categorie

5224 viz    0 com
1329 viz    0 com
2167 viz    0 com
2387 viz    0 com
2245 viz    0 com
1832 viz    0 com
2449 viz    0 com

Mica publicitate

© 2018 - Culinar.BZI - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1542 (s) | 34 queries | Mysql time :0.016384 (s)