News Flash:

Aperitiv de Pasti: drob de pui

3 Aprilie 2012
13047 Vizualizari | 0 Comentarii
Drob de pui
Ingrediente:

500 g piept de pui dezosat
 500 g ficat de pui
 2 legaturi ceapa verde
 1 legatura marar
 1 legatura patrunjel
 7 oua
 3 oua fierte tari
 o lingura ulei
 sare
 piper

 
Mod de preparare:

Pune la fiert pieptul de pui in apa cu un praf de sare ai caleste ficatul in putin ulei incins.
Taie ficatul in cubulete si pieptul de pui trece-l prin masina de tocat sau taie-l foarte marunt cu cutitul. Pune ambele ingrediente intr-un castron mai mare.

Toaca ceapa si verdeata marunt si pune-le peste pieptul de pui si ficatei. Adauga 6 oua, condimenteaza cu sare si piper dupa gust si amesteca totul foarte bine. Unge cu ulei o forma de cozonac (sau foloseste hartie de copt), pune jumatate de compozitie, aseaza ouale fierte si toarna deasupra restul de compozitie.
Unge toata suprafata cu un ou batut si introdu la cuptor pentru aproximativ 45 de minute. Scoate din forma dupa ce se raceste.
Drob de pui recomandat de fraiche-bistro.
Daca ti-a placut articolul, te asteptam si pe pagina de Facebook.

ceapa verde marar patrunjel oua oua fierte ulei sare piper castron
Distribuie:  
Loading...

Realitatea.net

Din aceeasi categorie

3264 viz    0 com
2612 viz    0 com
1416 viz    0 com
1785 viz    0 com
1882 viz    0 com

Mica publicitate

© 2018 - Culinar.BZI - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1541 (s) | 23 queries | Mysql time :0.019353 (s)