News Flash:

Aperitiv de gogosari cu mustar si bulion

12 Septembrie 2013
10271 Vizualizari | 2 Comentarii
Ingrediente:

2 kg gogosari
200 ml otet
200 mlulei
miere de albine sau zahar dupa gust
piper boabe
foi dafin
1-2 linguri mustar
3 linguri bulion

Mod de preparare:

Se amesteca uleiul, otetul, bulionul, mustarul si se pun la clocotit intr-o oala mai mare. Se adauga mierea si piperul cu foile de dafin dupa gust. Intre timp se curata gogosarii si se taie fidelute mai grosute. Dupa ce a inceput sa fiarba sosul, se adauga gogosarii si se lasa pe foc impreuna pana se patrund un pic. Gogosarii nu trebuie sa fie moi, trebuie sa se pastreze un pic crocanti. Se scoate aperitivul in borcane iar apoi se invelesc intr-o patura mai groasa unde raman o zi-doua pana se racesc total, astfel nu mai este nevoie sa fie sterilizat.

sursa: sfatulparintilor
Daca ti-a placut articolul, te asteptam si pe pagina de Facebook. Avem si Instagram.

gogosari piper boabe mustar bulion
Distribuie:  

Realitatea.net

Din aceeasi categorie

Comentarii (2)

Mihaela  | #1117
Buna salata dar daca se mai pune si o telina mica rasa e si mai buna
Ionela  | #1511
Va rog sa-mi spuneti daca am uitat sa pun uleiul ce se poate intampla? Ce e de facut? Multumesc!
Adauga comentariu

Mica publicitate

© 2018 - Culinar.BZI - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1960 (s) | 34 queries | Mysql time :0.023043 (s)