News Flash:

Aperitiv de Craciun

4 Decembrie 2012
4857 Vizualizari | 0 Comentarii
Ingrediente:

6 kg de somon proaspat
25 grepfruit rosu
1/2 l ulei de arahide
2 kg de lamai
0,3 kg susan
3 legaturi de marar
sare
piper
 
Mod de preparare:
 
Decojiti grepfruitul si fiecarei felii din fruct indepartati-i membrana. Taiati somonul in bucatele mici si apoi marinati in ulei de arahide si zeama de lamaie. Aranjati pe o lingura si presarati seminte de susan si marar.

sursa: foodstory
Daca ti-a placut articolul, te asteptam si pe pagina de Facebook. Avem si Instagram.

somon grepfruit rosu lamai susan marar sare piper fruct lingura
Distribuie:  

Realitatea.net

Din aceeasi categorie

2038 viz    0 com
3096 viz    0 com
3088 viz    0 com
4356 viz    0 com
1742 viz    0 com
3168 viz    0 com

Mica publicitate

© 2018 - Culinar.BZI - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1642 (s) | 23 queries | Mysql time :0.014406 (s)