News Flash:

Aperitiv cu sunculita si cascaval

28 Aprilie 2011
6737 Vizualizari | 1 Comentarii
Aperitiv cu sunculita si cascaval
Ingrediente: 300g cascaval 300g sunculita ceafa piept de curcan (pui) 4 oua 200g smantana 2-3 linguri faina Preparare: Dai cascavalul pe razatoare, tai sunca cubulete. Freci galbenusurile cu furculita, adaugi faina, smantana, cascavalul, sunca si albusurile batute spuma. Torni compozitia intr-o tava unsa si tapetata cu faina si o dai la cuptor pt o ora, la foc potrivit. Se taie dupa ce se raceste.
Daca ti-a placut articolul, te asteptam si pe pagina de Facebook. Avem si Instagram.

oua pane carnati cascaval
Distribuie:  

Realitatea.net

Din aceeasi categorie

1120 viz    0 com
1292 viz    0 com
1194 viz    0 com
3208 viz    0 com
2429 viz    0 com
2566 viz    0 com
2932 viz    0 com
1206 viz    0 com

Comentarii (1)

claudi72  | #181
ce legatura are'' aperitivul cu sunca si cascaval,, cu poza unde este dobos de cascaval
Adauga comentariu

Mica publicitate

© 2018 - Culinar.BZI - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1633 (s) | 35 queries | Mysql time :0.020606 (s)