News Flash:

Aperitiv cu sunca si masline

27 Aprilie 2012
9445 Vizualizari | 0 Comentarii
Aperitiv cu sunca si masline
Ingrediente:

400 gr sunca
200 gr faina
6 oua
100 gr masline negre fara samburi
150 gr telemea de oi
2 felii de gogosar murat
4 linguri ulei
200 ml lapte
1 plic praf de copt
100 gr cascaval
piper
sare


 Mod de preparare:

Taiem sunca cubulete. Dam cascavalul pe razatoare (cu gauri mari). Faramitam branza cu o furculita sau o dam tot pe razatoarea mare. Punem intr-un castron faina, adaugam apoi praful de copt si omogenizam bine. Mixam bine ouale intr-un castron, pana cand acestea isi dubleaza volumul si devin spumoase. Adaugam apoi laptele si branza si omogenizam. Peste compozitia lichida adaugam faina si amestecam cu o spatula pana o incorporam pe toata. Adaugam la aceasta compozitie sunca, maslinele, cascavalul, gogosarul murat, uleiul sare si piper dupa gust. Omogenizam bine compozitia. Tapetam o tava de chec, sau ce forma doreste fiecare, cu ulei si faina sau cu hartie de copt si turnam compozitia. Dam aluatul rezultat la cuptor, la foc mic pana devine auriu deasupra sau pana trece testul cu scobitoarea.

sursa: sfatulparintilor.ro
Daca ti-a placut articolul, te asteptam si pe pagina de Facebook. Avem si Instagram.

sunca faina oua gogosar murat ulei lapte cascaval pipersare castron
Distribuie:  

Realitatea.net

Din aceeasi categorie

7798 viz    0 com
4342 viz    0 com
7633 viz    0 com
5548 viz    0 com

Mica publicitate

© 2018 - Culinar.BZI - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1618 (s) | 34 queries | Mysql time :0.025917 (s)