News Flash:

Aperitiv cu spanac si branza

25 Iulie 2011
1108 Vizualizari | 0 Comentarii
Aperitiv cu spanac si branza
Ingrediente: 2 pere coapte 200 g frunze proaspete de spanac 2 linguri de ulei de masline 2 felii de branza feta sucul de la o lamaie 5 nuci Mod de preparare: Perele se curata de coaja si se taie cubulete. Se toarna uleiul de masline peste ele. Intr-un bol mare de salata se amesteca frunzele de spanac (in prealabil spalate), branza taiata cubulete si nucile. Se adauga si perele, se stropesc cu sucul de lamaie si se amesteca bine. Se serveste rece. sursa articol: http://www.cepapam.ro sursa fotografie: http://www.cepapam.ro
Daca ti-a placut articolul, te asteptam si pe pagina de Facebook. Avem si Instagram.

salata verde retete vegetariene supa italieneasca spanac placinte
Distribuie:  

Realitatea.net

Din aceeasi categorie

Mica publicitate

© 2018 - Culinar.BZI - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1484 (s) | 23 queries | Mysql time :0.013115 (s)