News Flash:

Aperitiv cu somon si mini toast

18 Mai 2011
4334 Vizualizari | 0 Comentarii
Aperitiv cu somon si mini toast
Ingrediente: 1 pachet mini toast (40 buc) 1 legatura ceapa verde 100 g branza ricotta sau branza dulce 1 lingura ulei de masline 1 castravete mare 100 g somon afumat marar verde sare de mare Mod de preparare: Crema de branza cu ceapa: Se foloseste doar partea superioara a frunzelor de ceapa verde. Se toaca marunt si se amesteca bine cu 100 g de branza ricotta (sau alta branza dulce) si 1 lingura de ulei de masline folosit pentru a lega crema de branza. Castravetele se spala si se taie felii potrivite. Daca este un castravete mai mare, puteti sa mai taiati rondelele astfel incat sa fie de o dimensiune similara cu suprafata feliilor de mini toast pe care se vor asambla aperitivele. Somonul afumat se taie fasii de pana la 1 cm grosime si 4-3 cm lungime care apoi vor fi folosite la aperitivele cu somon si mini toast. Asamblarea aperitivelor: Se pun feliile de mini toast pe o farfurie sau un platou mare. Pe fiecare feliuta de mini toast se pune aproximativ 1/2 lingurita de crema de branza cu ceapa. Peste branza se asaza cate o felie de castravete, apoi deasupra se pune somon si putin marar.
Daca ti-a placut articolul, te asteptam si pe pagina de Facebook.

branza ricotta castravete amoniac paine italiana
Distribuie:  

Realitatea.net

Din aceeasi categorie

1017 viz    0 com
1046 viz    0 com
1043 viz    0 com
916 viz    0 com
1004 viz    0 com
916 viz    0 com
903 viz    0 com
1067 viz    0 com
989 viz    0 com

Mica publicitate

© 2018 - Culinar.BZI - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1555 (s) | 34 queries | Mysql time :0.019128 (s)