News Flash:

Aperitiv cu somon afumat

14 Martie 2012
5164 Vizualizari | 0 Comentarii
Aperitiv cu somon afumat
Ingrediente:

un pachet aluat frantuzesc (foetaj)
somon afumat
un galbenus
boabe de rodie
o lamaie

Mod de preparare:

Incalzim intai cuptorul la 200 de grade iar intre timp, intindem foaia de aluat si decupam floricelele, le asezam pe hartie de copt, ungem cu putin ou zbatut si asezam alta floricica deasupra si ungem putin din nou, cu atentie sa nu ajunga oul pe marginea aluatului, altfel nu se desface aluatul frumos, dam la cuptor pana vedem ca s-a rumenit cat dorim.
Cand floricele s-au racit (le putem face cu o zi inainte) le ornam cu feliute de somon pe care le invelim intr-o feliuta de lamaie, punem o bobita de rodie si-o scobitoare, stropim foarte putin cu zeama de lamaie, doar somonul, nu si aluatul si servim.
Aperitiv cu somon afumat pregatit de Daniela.

Daca ti-a placut articolul, te asteptam si pe pagina de Facebook. Avem si Instagram.

aluat frantuzesc foetaj somon afumat galbenus lamaie floricica cuptor
Distribuie:  

Realitatea.net

Din aceeasi categorie

1588 viz    0 com
1405 viz    0 com
5867 viz    0 com
1852 viz    0 com
6834 viz    0 com
4928 viz    0 com

Mica publicitate

© 2018 - Culinar.BZI - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1635 (s) | 25 queries | Mysql time :0.019738 (s)