News Flash:

Aperitiv cu somon

8 Iulie 2011
3224 Vizualizari | 0 Comentarii
Aperitiv cu somon
?Ingrediente: 200 g somon afumat Pentru crema de branza: 200 g smantana 200 g crema mascarpone 300 g iaurt mai gras 2 fire ceapa verde 1 legatura marar proaspat un varf de cutit de boia dulce sare piper Mod de preparare: Mai intai se pregateste crema de branza. Se amesteca iaurtul cu smantana si crema mascarpone intr-un vas pana se omogenizeaza bine, apoi se pune compozitia intr-un tifon sau o plasa deasa, se leaga cu o sfoara si se lasa la scurs pana a doua zi. Se desface tifonul, crema astfel obtinuta se amestecata cu mararul, ceapa verde tocata foarte fin, coaja de lamaie, boiaua si se condimenteaza cu sare si piper. Se pune castronul in frigider pentru cateva minute astfel incat compozitia sa se intareasca un pic. Se taie castravetele in felii de jumatate de cm. Se adauga o rozeta sau o alta forma de amestec de branza pe fiecare felie de castravete. Se taie feliile de somon in bucati de 6-7 cm lungime si se formeaza un trandafir, rulandu-le in jurul propriului, si se pune somonul in mijlocul cremei de branza. sursa articol: http://www.bucataras.ro sursa fotografie: http://www.bucataras.ro
Daca ti-a placut articolul, te asteptam si pe pagina de Facebook.

paine italiana smantana bere sos marinat marar
Distribuie:  

Realitatea.net

Din aceeasi categorie

967 viz    0 com
2339 viz    0 com
1051 viz    0 com
1149 viz    0 com
1269 viz    0 com
1405 viz    0 com
1507 viz    0 com
2809 viz    0 com
9862 viz    0 com

Mica publicitate

© 2018 - Culinar.BZI - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1454 (s) | 34 queries | Mysql time :0.019270 (s)