News Flash:

Aperitiv cu smochine si piept de curcan

14 Mai 2012
4299 Vizualizari | 0 Comentarii
Aperitiv cu smochine si piept de curcan
Ingrediente:

1.5 kg file din piept de curcan
45 g smochine uscate
2 linguri fistic maruntit
135 g firimituri de paine proaspata
1 lingurita cimbru tocat
20 g unt
sare

Mod de preparare:

Dupa ce se incinge cuptorul la 180 grade se unge o sita de metal pe care o asezam intr-o oala incapatoare. Umplem oala cu apa cat sa acoperim baza (aprox 2cm). Amestecam fisticul, smochinele, cimbrul, firimiturile de paine, untul si sarea intr-un bol. Ungem fileul de curcan cu aceasta compozitie si apoi il rulam. Asezam rulourile pe sita si lasam sa se rumeneasca timp de 45 de minute. Scoate rulouri din cuptor si le acoperim cu folie. Le bagam apoi din nou la cuptor timp de 50 de minute. Lasam sa se raceasca un pic inainte de servire.

sursa: cepapam.ro
Daca ti-a placut articolul, te asteptam si pe pagina de Facebook.

smochine fistic paine cimbru unt sare cuptor
Distribuie:  
Loading...

Realitatea.net

Din aceeasi categorie

2182 viz    0 com
3554 viz    0 com
2951 viz    0 com
1703 viz    0 com
3892 viz    0 com
1976 viz    0 com
2185 viz    0 com

Mica publicitate

© 2018 - Culinar.BZI - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1651 (s) | 23 queries | Mysql time :0.018935 (s)