News Flash:

Aperitiv cu salam, cascaval si susan

8 Iulie 2014
1460 Vizualizari | 0 Comentarii
Ingrediente:

un pachet de aluat fraged
150 g salam de Sibiu feliat
200 g cascaval feliat
1 galbenus crud
1 kiwi
susan
chimen
mac

Mod de preparare:

Se taie cateva patrate din aluat fraged, se ung cu galbenus si se presara chimenul, macul si susanul. Se coc la vreo 180-200 grade Celsius. Dupa ce le-ai scos si s-au racit, trebuie taiate ca pentru sandvis si umplute cu: cascaval, salam. La final se "sigileaza" cu scobitoare, in varful careia se pune o felie de kiwi.

sursa: gustos
Daca ti-a placut articolul, te asteptam si pe pagina de Facebook. Avem si Instagram.

retete aperitive aperitiv salam aluat fraged retete usoare
Distribuie:  

Realitatea.net

Din aceeasi categorie

1595 viz    0 com
1158 viz    0 com
7752 viz    0 com
1126 viz    0 com
1406 viz    0 com
1159 viz    0 com
1932 viz    0 com

Mica publicitate

© 2018 - Culinar.BZI - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1527 (s) | 23 queries | Mysql time :0.017079 (s)