News Flash:

Aperitiv cu rulouri de pui si sparanghel

13 August 2014
1570 Vizualizari | 0 Comentarii
Ingrediente:

2 bucati piept de pui dezosat si depielitat
16 fire de sparanghel
1/2 cana maioneza
1 lamaie
3 linguri mustar de Dijon
2 lingurite tarhon uscat
1 lingurita piper proaspat macinat
1 cana pesmet
4 felii cascaval
1/2 lingurita sare

Mod de preparare:

Preincalzeste cuptorul la 200 grade. Unge un vas de yena cu unt. Intr-un bol incapator amesteca maioneza cu mustarul Dijon, coaja rasa de la o lamaie, zeama de la o lamaie, tarhonul, sarea si piperul, pana obtii o compozitie omogena.

Taie partea lemnoasa a sparanghelului apoi coace-l in cuptorul cu microunde, la temperatura maxima timp de un minut, un minut si jumatate.

Taie pieptul de pui, in jumatate, iar fiecare jumatate transform-o intr-un file. Adauga in fiecare file obtinut o felie de cascaval si 4 bucati de sparanghel. Ruleaza carnea in jurul sparanghelului si aseaza rulourile in vasul de yena uns cu unt. Cu ajutorul unei pensule pentru gatit, unge rulourile cu mixul de maioneza apoi presara pesmet deasupra.

Adauga tava la cuptor si coace totul aproximativ 25 minute.  Serveste rulourile de pui cu sparanghel impreuna cu sosul de maioneza preparat anterior. Merge foarte bine alaturi de o garnitura de cartofi sau de orez.

sursa: acasa
Daca ti-a placut articolul, te asteptam si pe pagina de Facebook. Avem si Instagram.

retete aperitiv rulouri aperitiv rulouri sparanghel
Distribuie:  

Realitatea.net

Din aceeasi categorie

Mica publicitate

© 2018 - Culinar.BZI - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1560 (s) | 23 queries | Mysql time :0.016334 (s)